Over ons

Born ladyboss 

Zaakvoerster An Schurmans wist al vroeg welk pad ze wou bewandelen. Ze kreeg de modemicrobe en het ondernemerschap met de paplepel mee van haar mama, die zelf een winkel uitbaatte. Na haar hogere studies voegde ze de daad bij het woord en in 2002 startte ze haar eigen Esprit kledingzaak in het centrum van Tienen. Na 15 jaar was het tijd voor de volgende stap: ze bouwde haar winkel om naar een trendy multi-brand store voor mannen. Hallo, Ankerman! 

All-in-one store

In 2019 verhuisde Ankerman naar een gloednieuw pand. Extra pluspunt? Via de doorgang kom je onmiddellijk terecht bij Stelli: de tweede kledingwinkel van An en dé place to be in Tienen voor stijlvolle damesmode. Outfits afstemmen met je vrouw of vriendin was nog nooit zo makkelijk! Van casual mannenmode voor op de werkvloer, tot een geklede blazer voor een feestje: bij Ankerman vind je steeds de complete look voor ieder moment. 

Meer weten over Stelli?

Fashionable team 

Stap binnen bij Ankerman en shop in een rustige, ongedwongen sfeer. An en haar drie collega’s ontvangen je met een grote glimlach, een heerlijk kopje koffie en eerlijk stijladvies. Birte,  Bea en Ashley zijn vaste waarden in de winkel en helpen je graag om een picture perfect outfit samen te stellen, waar jij je écht goed in voelt. Jong of oud, eerder klassiek of een geboren trendsetter: Ankerman doet iedere man stralen!

Tip: een voorsmaakje van onze laatste collecties? Check zeker onze Facebookpagina en Instagramaccount voor een sneak peek!

Mannenmode met karakter

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x